Beoordelingen van Mr. Sushi Haarlem

Recente recensies van Mr. Sushi Haarlem

4 sterren na 88 reviews

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het bericht ‘dat het onderweg was’ heeft het alsnog 40 min geduurd. Bezorger kon het toch niet vinden ondanks de (voor mij duidelijke) extra instructies bij de bestelling. Kan gebeuren natuurlijk en hij belde ook heel netjes, maar baalde wel dat de ‘bijgerechten’ daardoor koud waren. Ook zat er geen chilisaus bij en maar 1setje stokjes ipv 2... dat valt dan even tegen maar niet het einde van de wereld natuurlijk! Verder was het weer heerlijk! En ik ben nog steeds fan!!!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat aan de lange kant maar in ruil daarvoor kregen we een rol gratis! Super service en hele lekkere sushi!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, en super vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vers bereidde sushi, mooi geserveerd met meer dan voldoende wasabi en soya saus erbij

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet blij . Mijn sushi zat onder de soja saus. Geen soja saus erbij . Want blijkbaar daar ongelukje mee gehad . Daarna gebeld . Om het door te geven. En helaas 4 x moeten uitleggen en na 4 x nog niet het adres te weten . Boos opgehangen 😔erg jammer .

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was heel goed. Het zag er goed en verzorgd uit en de smaak was ook erg lekker. Kleine smaakexplosies in de mond. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en mega lekkere sushi! Gaan we zeker vaker bestellen

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg goed zeer over te spreken zal hier volgende keer weer bestellen. Het enige feedback puntje dat ik heb is dat de sushi wel erg laat kwam. Ik had in de middag besteld daarbij aangegeven dat ik het om 20:30 wilde hebben. Uiteindelijk waren ze ons vergeten en moesten we bellen. Het eten kwam om 21:40. Maar het was het waard want het was erg smakelijk.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi alleen veelste laat bezorgd

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Hallo Mr Sushi, Ik bestel vrij regelmatig bij jullie en altijd zonder problemen. Helaas heb ik vandaag 2 uur moeten wachten tot mijn sushi er was en heb ik geprobeerd te bellen. Maar daar werd tot 5 keer toe niet opgenomen. Toen de sushi bezorgd werd en aangaf 2 uur te hebben gewacht zei de bezorger ja je moet begrijpen ik ben in mijn eentje weetje. De zak waar de sushi in bezorgd werd was aan 3 kanten gescheurd. Ik wil niet als en of ander zeilwind over komen en begrijp dat jullie het druk hebben, of misschien met het weer weinig personeel hebben maar 2 uur? Het valt mij erg tegen

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, uiteindelijk want de bezorging kwam ruim een half uur te laat.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mr. Sushi kon niet aan de bezorgtijd van 12.30 voldoen (dit omdat zij pas om 12.00 open gaan, erg begrijpelijk dus). Hierover werd telefonisch contact met mij gezocht. Erg netjes! De sushi zou om 13.00 bij mij bezorgd worden, dit is netjes gebeurd. De sushi's waren heerlijk, er zat voldoende gember/sojasaus & wasabi bij. Het is geen top of de top sushi, maar wat verwacht je voor de prijs & het concept ;). Het was vers en heerlijk genoeg om hier nogmaals te bestellen!

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk lekker gegeten met me dochter van 8 snel bezorgd en zeker vaker bestellen hier

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En stipte bezorging

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker! De dunne laag beef had wel wat meer smaak mogen hebben

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke actie met de gratis rol, op zich redelijk snelle bezorging. Maar we hebben helft van bestelling laten staan, gewoon niet lekker: - gyozas was geen saus voor geleverd (ja wr zat zoete chilisaus bij maar dat wil je echt niet op je gyoza - flamed salmon was helemaal in stukken (los gerold en daarna op zn kop in scooter vermoed ik) - wat kan er mis aan fried ebi zou je zeggen? Die was niet lekker of er nou te veel maan en sesam op zat, ik weet het niet maar was gewoon vies

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers gemaakt Wat warm moet zijn is warm Prima bezorging altijd op tijd en vriendelijke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super! De bezorging was ruim een half uur te laat en wat bakjes waren omgevallen. Met sushi toch zonde!

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed gerold, alles compleet geleverd! Smaak was goed.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima, maar de sushi was echt heerlijk! Zeker een aanrader

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker !! Maar niet razed snel

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie kwartier moeten wachten vanaf moment dat ik een bevestiging had gekregen dat de bezorger onderweg was. Geen lekkere sushi rijst, lijkt bijna op gewone rijst. Ebi fry was door het wachten helemaal klef geworden. Andere sushi was warm. Teleurstelling voor dat geld.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi was goed. Heerlijk! De gyoza was lauw, die heb ik zelf nog opgewarmd. De bestelling duurde lang voor deze aankwam. Ik heb om 20.05u besteld en omtrent 21.35u kwam mijn bestelling aan. 1,5 uur wachten vind ik te lang. Daarbij is er 4x contact met mij opgenomen, 2x om te zeggen dat de bestelling eraan kwam (20.41/21.00u) Dat vond ik wel netjes. 21.11u werd er gebeld dat het adres niet gevonden kon worden, dit kan kloppen omdat het een nieuwbouw wijk is, maar bij verdere aanwijzingen werd er ook niet echt in mee gegaan. Daarna werd er nog één keer gebeld om 21.36u dat de bezorger er was, maar het nog steeds niet kon vinden. Met aanwijzingen kwam dit goed gelukkig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede gyoza, lekker knapperige loempia’s en de spicy maguro roll heeft precies de juiste hoeveelheid heet. Niet zoveel dat je mond in de fik staat, maar wel genoeg voor een goede kick!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde ruim een uur en sashimi had weinig smaak. Rolls waren wel erg goed.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd,was lekker

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weeer over heeerlijk lekker !

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was door mekaar geschud. Jullie sushi is heerlijk maar teduur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Top

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, snelle bezorging! Echt een aanrader!

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

De Gyoza wordt bij hun niet gestoomd maar gefrituurd. Vriendelijke dame achter de balie in Haarlem. Sushi was verder heerlijk!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel service. Het eten was zeer goed!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, 3 u wachten op je bestelling is niet ok, maar was geval van overmacht. Wel tevreden over de service. Tussendoor gebeld dat het langer zou duren wegens drukte. Toen de bestelling kwam en de soja-saus bleek te hebben gelekt, werd de bestelling opnieuw gemaakt. Ik moest daardoor wel nóg langer wachten op m’n eten, maar kreeg wat extra’s. Supernette service alles bij elkaar. Sushi was écht lekker én vers. Dus ik kom toch graag nog een keer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor het eerst besteld en erg blij mee eten was er super snel en hebben er heerlijk van gegeten zeker een aanrader en zal er vaker gaan bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker😬

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vers, veel variatie en op de afgesproken tijd bezorgd. Aanrader!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ietsjes later dan verwacht maar zeker niet heel erg laat! Warm eten was ook goed warm en onze bestelling was compleet. :) Dankjewel!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze sushi is echt zo lekker en vers dit is de lekkerste sushi. Ik haal hier zo vaak en blijft kwaliteit leveren alleen eentje was wel helemaal geplet waardoor het er niet meer mooi uitzag maar verder echt top

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en wordt vaak snel bezorgd!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de sushi for one box besteld. Deze was heel eentonig. Had veel meer variatie in mogen zitten. Er werd aangegeven dat gember niet standaard meegeleverd wordt, kon besteld worden voor €1,50. Blijkt er wel degelijk gember meegeleverd te worden. Nu heb ik €1,50 betaald voor een extra portie...

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer tevreden! Dit was mijn derde bestelling bij Mr sushi en er zullen nog veel meer volgen :) Heerlijke sushi!

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging lekkere sushi

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling heb ik opgehaald. Aardig personeel, het ziet er schoon uit. En de sushi was heerlijk!!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk geholpen bij het afhalen! Mijn dochters vonden de sushi heerlijk.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered SABA sushi and instead got Salmon. Otherwise good sushi!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle sushi’s waren weer super . Mijn neefje lust alleen de komkommer sushi. Maar mijn nichtje van 7 lust veel meer. De crunchy chicken die was echt super lekker. Super de luxe Sushi Lover❤️???

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer tevreden. Heerlijke sushi! Ondanks dat de bezorging langer duurde dan gepland, werd ik keurig telefonisch hierover geïnformeerd. De bezorger was ook erg vriendelijk. Weer een positieve ervaring.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere keren sushi besteld. Zoals altijd was het weer heerlijk.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weeer heeerlijk alleen dit keer was de rijst niet goed geplakt dat is wel jammer

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel. Smaak was goed. Wel een beetje weinig sojasaus. En de zeewier was een mini portie.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding, niet veel verschil in smaak van de verschillende rolls. Maar wel vers en niet uit de koelkast, wat heel lekker is! Voldoende sojasaus en prima porties en vulling. Berichtje dat de bestelling onderweg was kwam nadat het al bezorgd was (1 uur), maar bezorger deed helm niet af of open en antwoordde niet op de intercom, wat niet prettig is als je ‘s avonds de deur open doet. De presentatie was wat teleurstellend, sushi viel uit elkaar en lag helemaal tegen de zijkanten. Ook behoorlijk ongelijk gesneden, het zag er gewoon niet aantrekkelijk uit. Ik hoop dat deze tips worden opgepakt, dan zou ik zeker weer bestellen, voor nu blijf ik bij m’n eerdere favoriet.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uurtje de sushi ontvangen(tweede paasdag). Was zeer lekker en in nette manier/verpakking bezorgd.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! De vis smelt op de tong!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en kon meteen proeven dat sushi vers was en niet uit de koeling. Helaas voor ons, maar goed voor de zaken, bijna alle fridranken op. Voor de rest alles top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker maar het zou fijn zijn als ze heel aankomen. Ik denk dat de bezorger zo hard gereden heeft dat de sushi alle kanten opgeschud is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een goede en betaalbare sushi tent in Haarlem. Super snelle levering en dat op eerste paasdag. Alles lekker en vers. Zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het erg duur in vergelijk naar wat je ervoor krijgt. Daarnaast jammer dat er niet meer warme gerechten te bestellen zijn.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste bestelling bij mrsushi, we hadden hoge verwachtingen. Sushi zag er goed uit, maar de smaak viel tegen. Alles smaakte een beetje flauw, we misten wat pit/smaak. Er was geen duidelijk smaakverschil tussen de verschillende rollen. Erg jammer

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke gevarieerde sushi! Een aanrader

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi. Dit was de eerste keer dat ik überhaupt iets bij Mr. Sushi heb besteld en zeker niet de laatste.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi. Bestelling was kort vertraagd (10 min) maar werd goed op de hoogte gehouden, zal hier zeker vaker bestellen!

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker !

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, snelle levering en super lekkere sushi! Ik ga hier vaker bestellen :D

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst van de maki was klef en er zaten allemaal viseitjes op. Bestelling was door elkaar allemaal geschud. Snapte het nut van de gyoza los in plastic tasje erbij niet zo. Gyoza was koud terwijl de gefrituurde sushi warm was. Dus had het net zo goed bij elkaar in hetzelfde papieren tasje gekund.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi, goed optijd. zou vaker bestellen. Het enige wat ik jammer vond is dat ik via een kortingscode een gratis roll zou krijgen en deze zat niet bij de bestelling..!

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede sushi, voor mij tot nu toe de beste van een bezorgdienst. Maar 2 uur wachten is toch echt niet de bedoeling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Netjes verpakt. Vriendelijke bezorging. Enige puntje was dat ik de spicy tuna maki had besteld en ik de gewone tuna maki kreeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit sushi. Hopelijk wordt postcode gebied 2051 ook opgenomen in jullie gebied om aan huis te leveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1ste keer mr sushi en was super lekker! Niet duur en smaakt super vers!!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt lekker en de wasabi ook! Ook nog redelijk snel bezorgd.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top. Ging afhalen en stond netjes klaar. Sushi zelf was ook lekker en duidelijk vers.Zeker een aanrader

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest twee uur wachten op mijn bestelling en had niet een belletje gekregen van: Het gaat wat langer duren. Ik heb gebeld na bijna anderhalf uur en toen kreeg ik wel een aardige jongen aan de telefoon die het gelijk ging maken.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de samenstelling wat simpel, grotendeels van de Luxe box waren sushi met komkommer en crab sticks. De prijs is wat lager dan bij Sumo, maar vraag mij af of ik bij voorbeeld bij AH soendaplein niet een betere koop had voor dat bedrag. De bezorging is prima, ook de feit dat je een email krijgt zodra ze onderweg zijn.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker maar best prijzig

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde box gekregen. Na bellen kwam er een nieuwe die weer niet de box was die ik had besteld. Heb het toen maar laten zitten...

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling viel tegen. Saus zat overal en bezorging duurde lang.