Beoordelingen van Mr. Sushi Haarlem

Recente recensies van Mr. Sushi Haarlem

4 sterren na 370 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al bij verschillende plekken sushi besteld maar wij waren hier erg tevreden over. Sashimi had van mij alleen wat dunner gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Prijs kwaliteit verhouding is top.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten met veel zorg bereid!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en heeel lekker

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ziet er goed uit maar smaak is wat vlak.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, niet slecht. (Maar ook niet bijzonder)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker vers!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle sushi’s waren weer erg lekker. Heel veel keus en lekker vers. Sushilover ❤️🍣🍤

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk en vers en half uur eerder dan aangegeven bezorgd.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekent. Lekkere softshells, zeker de surf & Turf. Bezorger was vriendelijk.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, maar het viel me tegen dat er geen gember en wasabi werd bijgeleverd. Dat had wel gemogen, gezien de grootte van de bestelling. Verder snelle bezorgen en goede kwaliteit!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke x verdomd lekker Goed optijd Vers En de gefrituurde spullen heerlijk warm

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

delicious!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeeerlijke verse sushi, en precies op tijd! Top!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, vers en snel!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk alleen er zat geen sojasaus bij (vorige keer ging dat ook niet goed). Graag check voor inpakken.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van kwalitatief goede en verse sushi! Complimenten!!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, maar bezorging duurde wat langer dan normaal (uur en kwartier)!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi viel helaas helemaal uit elkaar, normaal ben ik erg tevreden maar helaas nu echt helemaal niet...

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er snel en was weer heerlijk!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb hoge kwaliteit van mr sushi gewend. Maar deze keer viel de sushi snel uit elkaar, was de avocado smurrie en ook oranje balletjes op de sushi waren opgelost en nat. Het was nog steeds wel lekker, maar niet zo lekker als dat we gewend zijn.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle sushi’s waren weer erg lekker. Mijn moeder vindt de krokante sushi zo heerlijk. Maar de truffel Beef Rolls zijn ook favoriet bij ons. Sushi lover❤️🍣🍤

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de lekkerste sushi!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk, softshells zijn echt top. Bezorging was ietswat later, maar dat mocht de pret niet drukken.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service. Heerlijke sushi. Aardige bezorgers . Super vriendelijk

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemeld dat het de vorige x niet warm was en door elkaar geschud Deze x warm en wat extra's super was weer heerlijk bedankt

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd, goede prijs en kwaliteit

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed De frituur dingen waren koud En de sushi was door elkaar geschut Zag er niet meer smakelijk uit Was met de Fiets gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker en vers alleen ze waren niet goed gerold waardoor die steeds uitelkaar viel jammer

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ! 😋

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Helaas was alleen de box die ik bestelt had niet compleet. Er miste 2 sushi's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle sushi’s waren weer erg lekker. Me moeder vindt de krokante sushi met kip erg lekker. I LOVE Sushi❤️🍣

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt ontzettend lekkere sushi! De vis smelt weg🍣🍱op je tong! Snelle bezorging in Spaarndam. Super fijn dat je het va 16.00u al kan laten bezorgen en vooruit kan bestellen👍🏼

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer heerlijk! Wel mis ik wat meer warme gerechten op de kaart, maar sushi was weer fantastisch. Vooral de garnaal, heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd lekker, maar nu al twee keer op rij meer dan een half uur moeten wachten op ingeplande bestellingen die ruim van te voren besteld zijn.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, maar meer dan twee uur moeten wachten op de bezorging. Helaas werd deze lange wachttijd niet op de website gecommuniceerd tijdens het bestellen. Telefonisch onbereikbaar. Jammer.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker , maandag voor het eerste besteld. Het ziet er top uit en de smaak was heerlijk . Kunnen er veel een voorbeeld aan nemen . Ga zo door !!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur bezorgtijd, geen communicatie die daar info over gaf. Laatste keer geweest

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was niet echt lekker. Smaakloos. Tonijn was echt vies. Die witten lijnen in de vis waren zo taai dat je ze niet kon eten.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, maar de bestelling was niet helemaal juist. Ipv de special roll flamed salmon ebi hebben we de flamed salmon ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur te laat! Terwijl ik juist om 1600 al had besteld zodat het nog rustig was en ze het op tijd konden brengen voor mijn verjaardagsgasten.. Echt heel slordig om zo met de pet te gooien naar bezorgtijd en daar dan niet ff over te bellen of mailen, vooral bij een bestelling van meer dan honderd eu. Sushi was van prima kwaliteit maar plakte erg aan elkaar, telkens als ik er één pakte hing er een ander aan vast.. Ik had bij de opmerking gezet dat ik 9 stokjes wilde omdat ik met 9 man at en ik had te veel stokjes. Niet het eind van de wereld natuurlijk maar er werd dus gewoon niet geluisterd naar mijn opmerking waardoor ik weer drie paar stokjes kon weggooien, beetje zonde. Leuk dat jullie zo hip en groot zijn maar dat lijkt dus af te doen aan de kwaliteit en service.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd. 2 kleine puntjes: de sake nigiri flambe had geen mayo erop en er zat geen sojasaus bij onze bestelling.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer uitstekend, zeker de crispy chicken en soft shell rolls. Ja zijn wat duurder maar zo lekker. Ook prima levering en service dit keer, was vergeten tijd in te geven en na een belletje was het mooi op de tijd geleverd.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak bij MR Sushi, omdat ik het gewoon erg lekkere en goede sushi vind maar het duurt altijd rond de 1,5 tot 2 uur. Het is jammer dat ze hier niks mee doen. Bel even als het druk is, ik vind het niet erg om iets langer te wachten als jullie het druk hebben.. maar laat het even weten. want dit is steeds een teleurstelling.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd pas na 1,5 bezorgd. Toen ik belde waar eten bleef kreeg ik als antwoord dat iedereen zo lang moet wachten. Werd geen excuses aangeboden. Wel later door de bezorger.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en mooi op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Helaas voor de tweede keer in plaats van de ‘spicy tuna maki’ de reguliere tuna maki gekregen. Misschien daar iets beter op letten aangezien ik dan teveel voor de sushi betaal. Verder heerlijk allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg na het eten buikpijn en was niet zo lekker dit keer

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar we wachten meer dan een uur voor de bezorging. En wij wonen 3 straaten vanaf de winkel!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Sushi in town:) always fresh and steady quality! We love it!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk Alleen wat een mega grote stukken komkommer overal in. Erg jammer. De Avocado was daar in tegen echt heel klein en amper te proeven.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn erg tevreden heerlijk eten snelle bezorging tot gauw

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! De speciale roll met geflambeerde zalm is mijn favoriet. Bedankt!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Vers! En was er heel vlug. We gaan zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn heel erg tevreden. Geweldige kwaliteit Sushi en Goed geprijsd. Vriendelijke bezorger!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De deksel van de soyasaus was gedurende de rit blijkbaar er af gegaan en zat alles onder de soyasaus. Dat was op zich nog wel oke maa ook de loempias die in een papieren zakje zaten waren onder de soya....

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk vers en erg smakelijk. Ook snel bezorgd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor de eerste keer besteld maar zeker aanrader

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op moederdag bestelden wij een gezinsbox sushi om half zeven, om half negen zaten wij met jengelende kinderen nog steeds zonder sushi.......het was heel moeilijk om ze telefonisch te bereiken, eenmaal aan de lijn verklaarden ze het veel te druk te hebben, ze zouden nu aan onze bestelling beginnen. Dan zouden we nog minimaal een half uur geduld moeten hebben.......Dat hadden we niet, ze hebben ons toen aangeboden de bestelling op een andere dag te leveren. Maandag hebben we gelukkig op het afgesproken tijdstip onze bestelling ontvangen met wat extra excuus sushi...... Het eten was lekker. Maar ons adves is: houd je klanten op de hoogte van de wachttijd, daar is vast een digitale module voor te linken aan je website, of sluit bij totale overspannenheid gewoon je bestelfunctie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het proeft altijd vers en lekker. Bezorging ook super snel.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15.45 besteld voor 16.30 We kregen pas eten om 17.30 Bezorging echt slecht qua tijd Maar eten was erg lekker

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur gewacht op mijn bestelling. Toen ik probeerde te bellen namen ze niet op. Na 8x bellen kreeg ik iemand aan de lijn die zei dat de bestelling na 5 min ging rijden, dat werd 25 minuten. Uiteindelijk kreeg ik om 21.30 mijn eten, echt niet ok!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb ruim 2 uur gewacht op de bestelling en de locatie was bijna niet te bereiken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, wel lang moeten wachten maar het was moederdag dus dat was niet raar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Na 2,5 uur was de bestelling pas bezorgd nadat ik 2 keer gebeld had. Medewerker gaf aan dat zij er ook niets aan kon doen, nooit meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2,5 uur gewacht op de bestelling. Zonder enig bericht dat de bestelling verlaat was. En ze waren ook nog eens niet bereikbaar. Ongelooflijk. Dit is geen manier van zaken doen. Voor mij was het de eerste en direct de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen af en toe sushi’s Bij mr sushi want de kwaliteit en de gefrituurde versie en de specials zijn erg goed en lekker. Wel heel jammer dat de bezorging een uur te laat komt en dat voor de tweede keer. We hadden al om 14:00 een bestelling geplaatst Dan moet je een goede planning kunnen maken lijkt me En wat nog erger is dat het twee keer gebeurd Je zou toch zeggen dat je al doende leert voor drukke dagen. Laat maar goed gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was er erg/te weinig wasabi en gember mee geleverd. Vreemd genoeg zijn ook mijn spaarpunten niet opgeteld bij mijn saldo, terwijl vermeld staat dat dit gekoppeld is aan het email adres.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel altijd hier. Nog nooit teleurgesteld! Echt heerlijk!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier bestelt, gaan zeker weer bestellen. Zo lekker gegeten dank je wel

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk er ontbrak niets. Wel gek dat de optie afhalen weggehaald is en dat de bezorger dan tegen je kind die de deur open doet zegt: hoezo laat je bezorgen als je zo dichtbij woont?? Ten eerste is dat een vreemde vraag voor een bezorger en ik ben benieuwd of hij dat ook aan mij zou hebben gevraagd. Maar nogmaals, eten was heerlijk en daar gaat het om!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heel erg lekker!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren klant bij de concurrent in Haarlem Maar mr sushi heeft dit overtroffen. Goede en verse sushi! Voor mij geen andere bezorg dienst meer!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Goed van smaak en keurig op tijd geleverd.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!! Als altijd!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goed verzorgd voor een goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers, en super kwaliteit!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een haar tussen de sushi. Echt smerig. De hele eetlust van die grote bak sushi was was. Echt een domper

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte sushi besteld en gekregen! Geweldig. Heerlijk gegeten en genoten van de sushi! Vers vol van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om 17u besteld voor een bezorging om 1845. Kwam om 19:35 pas aan... kwaliteit was ook minder dan andere keren helaas.. ook was alle sushi verplaatst in de schotel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 1 uur en 40min moeten wachten op onze sushi..

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur wachten en dan ook nog arrogant te woord worden gestaan weegt niet op tegen de heerlijke sushi

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zag er mooi uit en bezorging was zelfs te vroeg

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Genoten 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Keurig verpakt. Heeeerlijke verse sushi. We bestellen met veel plezier altijd bij jullie. Kleine tip: bij sommige boxen staat niet welke sushi er in zit, dat zouden wij eigenlijk wel handig vinden om een keuze te kunnen maken.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed bezorging kwam een uur te laat terwijl ik vroeg in de middag een bestelling had geplaatst voor 19:00.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gefritueerde sushi van 18 week af van wat je ziet op de website. Daar is de zalm en tonijn rauw op de afbeelding, thuis kreeg je de vis volledig gegaard. Dit maakt het hartstikke droog en de smaak valt dan voor mij echt tegen helaas. De rest was wel top

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen hier vaak, altijd erg goed!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel met bezorgen en heerlijke sushi

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi in Haarlem!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm en werd precies op tijd bezorgd. We hebben er erg lekker van gegeten. De studentenbox is een aanrader

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en flinke porties. Heerlijk gegeten!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijke sushi!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren besteld even na 18.00 uur. Eten was zoals altijd heerlijk, bezorging duurde extreem lang. Ik woon vlakbij en kreeg mijn bestelling pas om 19.45 uur, bijna 2 uur later! En dit op een woensdag! Normaal gesproken bezorgen jullie binnen een half uur. Ik had graag eerder geweten dat dit zo lang zou duren. Om 19.00 uur gebeld en kreeg te horen dat bestelling klaar stond.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en zelfs te vroeg bezorgd

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best crunchy sushi ever

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. Heerlijke verse sushi!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi en zeer snelle en prettige bezorging! Echt een aanrader

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas in de Maki mix kregen wij geen zalm Maki maar een dubbele rij krab. De bezorger bleef ook gewoon aan de deur staan om de bezorging te overhandigen, maar gezien de omstandigheden doen wij dit liever contactloos. Verder wel weer erg lekker zoals altijd

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was heel vriendelijk, maar de bestelling was een half uurtje te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er op de site niet stond aangegeven dat de bezorging kon uitlopen. We hebben 3 kwartier langer moeten wachten helaas. Normaal gesproken wel tevreden hoor.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het altijd helemaal top bij mr. sushi! Het eten ziet er goed uit, smaakt goed en de bezorger is altijd op tijd. Ik ben super tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijke sushi’s Super vers. Echt top👍🏽

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en snel geleverd! Komen zeker weer terug.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is prima! Maar de bezorging duurde een uur en 3 kwartier en dat is echt veeeeeel te lang..

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat ze weer open zijn. Sushi en dan vooral de luxere uramaki rollen zijn voortreffelijk. Crunchy rolls ook. We wisten dat er een langere levertijd was dus ruim van te voren besteld, jammer dat het nog een uur langer duurde.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Rechtstreeks via Mr. Sushi besteld. Misschien handig voor de klant om een tracking mogelijkheid toe te voegen bij bevestiging van de bestelling, zodat je ook een indicatie hebt over de bezorgtijd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na al een klacht in de hebben gediend op 14 februari dachten we; we proberen het toch nog een keer. Kan gebeuren. Ik heb om half 5 besteld voor een bezorging om half 7. Toen het eten er om kwart voor 7 nog niet was heb ik gebeld en kreeg ik een onwijs onvriendelijke dame aan de telefoon die zij dat de bezorger met 5 minuten ging rijden. Pas om 10 voor half 8 kreeg ik een mail dat het eten onderweg was en om half 8 was het er. Er is een extra sushi rol en twee loempia's bij gedaan voor de vorige klacht. Dat maakt echter deze veel te late bezorging en onvriendelijkheid niet goed. De sushi is heerlijk maar de service echt slecht; we zullen niet meer bij jullie bestellen.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kreeg ik wel een andere sushi dan ik besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker! Helaas wel 1,5 uur moeten wachten op bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super vers (warm) en onwijs lekker. Bezorging was iets later dan gepland (15 min) maar dat was het helemaal waard!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes aan de Corona maatregelen gedacht. Goede kwaliteit vis.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en snelle service!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, snel bezorgd, lieve bezorger (goed geleverd met juiste afstand ivm Corona), helemaal tevreden!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede kwaliteit sushi.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier ga ik vaker bestellen! Verse smaak, goede rijst en lekker smaakvolle vis. Lekker dikke plakken. Hou deze kwaliteit vast!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle sushi’s waren heerlijk. Ook vooral de Crispy Chicken Rolls Dus wij bestellen vaker bij Mr.Sushi.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! De bezorging was wel wat traag, hebben helaas meer dan een uur moeten wachten..

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe hebben we letterlijk elke keer minimaal een half uut te laat geleverd gekregen en we bestellen meestal een paar uur van tevoren. Dat is wel jammer.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen bijna wekelijks bij mr Sushi, omdat we de sushi lekker vinden. Wel ontbreekt er vaak wat en de afgelopen keer was de gember over datum. Dit was dan ook voor het eerst dat ik de kwaliteit minder vond.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, smakelijk en rijkelijk belegd. Alleen erg weinig soja saus tegenover de hoeveelheid. Snel bezorgd, de garnalen in de sushi waren nog warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde veel te lang, maar het eten was heel erg lekker.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was waiting almost two hours for the delivery

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een storing en daardoor kregen we het eten 3 uur later pas. Ze hadden er wel wat loempia las bij gedaan, maar al met al teleurgesteld en kwaliteit was ook niet hoe t normaal is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord top heerlijk gegeten en stond mooi op tijd klaar.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dag, de tonijn was duidelijk van mindere kwaliteit dan ik van jullie gewend ben.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse en lekkere sushi! Netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke medewerker.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De krab vond ik iets minder qua smaak. Maar de kip soft Shell en de ebiroll was echt hemels! Bezorging duurde uiteindelijk echt een uur ongeveer en dat op een woensdag. Verder 2 grote bakjes sojasaus erbij geleverd met wasabi en gember. Eerste x besteld hier en er gaan er nog meer volgen!!

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn jullie super snel en is het eten vers. Gisteravond na 2x zelf bellen kwam de bestelling pas na bijna 2 uur wachten. Het eten heeft ook 2 uur staan wachten en daardoor minder vers dan normaal. Dat proefte je. Mijn suggestie zou zijn contact de klant eerder met een tijd ipv wachten. Dan is bijna 2 uur wachten zonder dat je wat weet heel lang.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs slechte ervaring gehad! Normaal altijd erg tevreden maar deze keer rondom onbeschoft. Discussies met me aangaan en dat toegeven, mij ophangen terwijl ik nog aan het bellen ben, 2 uur hebben moeten wachten op het eten. Niet van de slechte recensies maar hier vroegen ze om.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The crispy rolls en shoft shell ebi zijn verrukkelijk. Al met al heerlijke sushi. Bezorging is vaak later dan ingegeven.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery was fast. The food was great. We will definitely order again!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Valentijnbox is heerlijk! Enige puntjes van aandacht: gyoza heb ik liever gestoomd en ik vind het jammer dat de flamed zalm nigiri niet op de menukaart staat. Dan zou ik nl vaker bestellen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18 30 besteld. 22.00 uur kwam de bestelling aan. Best lang ondanks valentijnsdag

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers bereid. Voor mij geen andere sushi meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgezien van t feit dat de sushi maar net aan in t bakje paste en het daardoor een rommeltje was, was de kwaliteit van het eten prima. Maar we hebben ruim 2,5 uur op ons eten moeten wachten!! De communicatie en de berichtgevingen was slecht. Dat het druk is en langer kan duren kan gebeuren, al is 2,5 uur wel erg lang. Het vervelendst is dat we meerder keren gebeld hebben voor een update en daybed toen voorgelogen zijn. “Jullie bestelling is de eerst volgende”, “hij is er nu mee bezig”, “het is echt bijna klaar” en “de bezorger is onderweg” zijn de mededelingen die wij gehoord hebben terwijl er toen nog helemaal niet aan onze bestelling begonnen was en er al helemaal niemand onderweg was. Laatste mededeling was “sorry en bel maar met Mr. Sushi om een compensatie te vragen”. Dit lijkt mij toch een beetje de omgekeerde wereld, wellicht kan Mr. Sushi met ons contact op nemen en zijn welgemeende excuses aanbieden voor de service van de Haarlemse vestiging? Want ook al was het eten prima

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 3 uur gewacht op ons eten. Ik begrijp heus wel dat het drukker is dan normaal ivm Valentijnsdag, maar meer dan 3 uur kan natuurlijk niet. Kwaliteit is top! Daarom bestellen we ook altijd bij jullie. Dit keer was de kwaliteit ook geweldig.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eerder gemaild

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat ik mijn bestelling al om 4 uur in de middag heb geplaatst kwam de bezorger na 2 keer bellen welgeteld 2 uur te laat. Jammer! Kwaliteit van eten was wel goed.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel bezorgt

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit altijd vers gemaakt! Echt een aanrader.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en een ruime hoeveelheid voor een mooi prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en ruim op tijd, zelfs door de storm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging snel. Ik ben een tevreden klant.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde 1,5 uur. Erg jammer!

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets te laat maar dat mag verder geen naam hebben. Sushi was echt lekker en een goed portie. Enige min puntje is dat je op de site moet aangeven of je soja saus wilt. Dit blijkt een groot flesje te zijn. Dit vond ik zelf niet erg duidelijk

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste take-away sushi in town

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste en lekkerste sushi van Haarlem! Ook aan de bezorgtijden niks op te merken, netjes op tijd!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Waren de soja saus vergeten, maar brachten deze netjes achteraf, vriendelijk personeel en lekkere sushi

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi voor prima prijs.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaak bij mr sushi en zijn altijd erg tevreden. De sushi is heerlijk. Het enige puntje is dat ze vaak de stokjes of gember vergeten. De bestelling is snel en de mensne zijn vriendelijk.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! En ook heel erg snel (130 sushi binnen 35 min bezorgd)

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas door de drukte 2 uur moeten wachten op het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat ik op zondagmiddag al om 16.00 uur had besteld met bezorgtijden 18.00 uur, kregen we onze sushi pas om 19.00 uur. Moesten zelf er achteraan bellen. Zouden iets extra krijgen, maar helemaal niets gezien. Ik hoef ook niets extra’s, maar zeg het dan niet 😉. Verder wel genoten van de sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is goed. Maar duurt wel erg lang voordat het wordt geleverd. Eerste keer 2,5 uur en nu 1,5 uur. Dat is jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en alles stond op tijd klaar!

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel om 4 uur, zodat het op tijd is. Geef als tijd aan half 6 en het is er pas om 6 uur. Tasje kapot en sushi door elkaar in de bakjes. Smaak was verder prima.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker vers en op tijd

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol en nette verpakking voor bezorgde sushi. Klassieke samenstelling van varianten. Dit was de eerste bestelling en we zullen vaker bestellen.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Alles is vers. De bezorging was ook super snel. Ik ga zeker nog een keer wat bestellen bij mr. Sushi en zeker een aanrader. Toppers.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! 1 van de beste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste verse sushi van Haarlem!

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

ETEN ZEER VERS erg lekker en klantenwens wordt goed behandelt. zeer zeker een aanrader.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 2 uur voordat de sushi kwam en nadat ik had gebeld kreeg ik weinig info

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt vers, sommigen nog warm. Heerlijk!! Bezorging snel.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 uur moeten wachten op de levering. Na het bericht de bezorger is onderweg duurde het nog meer dan een uur.

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke sushi.

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Zeer goed van smaak. Ook redelijk snel bezorgd.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 20 min te laat (kan gebeuren) maar wel stokjes vergeten en maar 1 bakje soyasaus voor 64 stukjes sushi???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg veel draden in de tonijn. En de smaak viel tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEEEEEERLIJK!! Wil niks anders meer, salmon lover box yumyum

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi met de hoge kwaliteit die we van Mr Sushi gewend zijn

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Gezellige klantvriendelijk personeel En lekker

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, lekkere sushi. De nori was iets taai maar prima te eten met gezond stel tanden;-)

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk! Alleen de bezorgtijd is vreselijk, ook deze keer weer ruim 2 uur moeten wachten en twee keer moeten bellen waar het bleef. Zo jammer.....dan eet je met kinderen en zit je pas na 21 uur te eten 😱

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘S ochtend kreeg ik mail met code voor 20% korting. Hoera, ik skip de boodschappen en geniet van sushi. Kortingscode werd niet geaccepteerd werd me verteld toen ik belde. Vreemd, aanbod heb ik zwart op wit! Geen boodschappen gedaan, dus dan maar zonder korting. Na 2 uur!!! kwam de bestelling. Papperige rijst, maar vooral: de warme gerechten waren IJSKOUD. Ik bestelde regelmatig bij deze keten, maar dit was ergste sushi-ervaring ever

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is zoals altijd heerlijk. Maar we hebben 1.5 uur moeten wachten op de bezorgers. Dat is te lang !

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit voor de sushi. Helemaal tevreden.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super eten minstens 2/3x in de maand

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel goede sushi, open schone keuken, vriendelijk personeel. zeer zeker een aanrader om hier sushi te halen en thuis lekker van te genieten

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Ook een snelle levering. (Zondagavond)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De rijst was wat droger dan normaal. Minder lekker dan anders helaas, maar nog steeds 4 sterren waard.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service, vriendelijke bezorger en erg lekkere sushi. echt een aanrader. mr sushi is een van mijn favoriete plekken om mijn sushi van te bestellen.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi; nu 2 x besteld, telkens bezorging precies op tijd !

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, in een mooie schaal die zo op tafel kan.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en al klaar op de afgesproken tijd. Helemaal goed!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi is geweldig. het was voor ons de derde keer bij mr. sushi. maar het is top sushi. en de bezorging is ook goed

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte niet zo goed als altijd Eerste keer niet lekker gesmaakt Jammer Want normaal altijd goed

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vriendelijke prijs en aanwinst voor Haarlem / Haarlem Noord

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemiddag, Gisteravond hebben wij bij Mr. Sushi een studentenmix besteld, deze hadden we al een paar keer eerder besteld en was altijd heerlijk. Helaas was de schotel gisteravond een stuk minder, de vis smaakte niet vers en de sushi was niet goed gerold. Het smaakte allemaal veel minder vers dan de vorige keren dat we bij Mr. Sushi besteld hadden. Heel jammer, omdat we juist heel positief waren over de kwaliteit en nu ineens een domper...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel bezorgd in mooi doos

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was van goede kwaliteit. Niet te veel mayonaise waardoor er meer pure smaak te proeven was. Dat heeft onze voorkeur. Bezorging stipt op tijd. Voor herhaling vatbaar!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in Haarlem. Goede kwaliteit en snel bezorgd.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was 10 min te laat. Het eten was heerlijk en van goede kwaliteit.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 5 uur besteld het zou on 6 uur bij mij zijn hadden nog vermeld dat ik om kwart voor 7 weg moest. We belden zeiden ze dat ze niet wisten waar de bezorger was en ze zouden terug bellen etc niet gedaan eindstand krijg ik mijn eten pas om 10 voor 7 en ik ben te laat op mijn werk ! Slecht slecht slecht jammer zo vaak besteld en en nu dit jammmer !!!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer erg lekker ... hebben genoten van het eten

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk sushi en snelle bezorging! Ik bestel vaker de studentenbox, maar helaas kregen wij daarin twee keer de komkommer maxi i.p.v. die met zalm.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Sushi heerlijk!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede, verse sushi. Mooie kwaliteit producten en word handgemaakt waar je bij staat. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom sta ik bijna 10 minuten te wachten. Ik denk dat ik mijn bestelling maar later in ga plannen. Dit heb ik aangegeven maar er werd nogal verongelijkt gereageerd door de dame achter de balie. Dit is de zoveelste keer op rij verschillend van 10 minuten tot 20 minuten wachten bij afhalen wat vooraf besteld is. En het staat overigens niet heel klantvriendelijk als personeel met hun 'oortjes' in je te woord staan. Jammer van dit alles want de sushi is echt heel goed en lekker.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Wel jammer dat je warme bij gerechten (loempia’s etc koud waren

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik miste de bestelde stokjes en saus...... De sushi zelf was prima

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Helaas duurde de bezorging 2 uur. 2x gebeld. De 1e keer zou het over 15 bezorgd zijn. Dat bleek een uur te worden. Geen excuses anders dan dat het druk zou zijn. Jammer, maar avondeten om 22u vind ik te laat. Geef dat dan vooraf aan, dan kan je daar mee rekenen.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi is goed! Lekker en fijn. Netjes bereid. Helaas de laatste 3x bij lange niet na niet klaar op het afgesproken afhaaltijdstip, gister bijna 20 minuten later zelfs. Begint storend te worden. Daarvoor nooit problemen maar inmiddels begint het logistiek beetje in te kakken.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse Sushi! Meerdere keren al besteld. Echt de beste in Haarlem! Ook de bezorger was stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker zeker voor hethaling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De studentenbox besteld en deze was heerlijk.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service en lekker eten. Helaas duurde de bezorging van de bestelling langer dan een uur. Dit kan uiteraard een keer gebeuren, maar normaal gesproken krijg ik netjes een belletje als het uitloopt.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, prima op tijd, en heel veel sushi voor een heel goede prijs. Ik schatte zelfs in dat er een kans was, dat ik per ongeluk de sushi van iemand anders had gekregen, iemand die een grotere bestelling had gedaan, maar bij een tweede keer bestellen kreeg ik precies hetzelfde geleverd. Bedankt! We gaan zeker vaker bestellen.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke verse sushi! Dit was onze eerste bestelling bij mr sushi, maar zeker niet de laatste keer!

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi voor een goede prijs!

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gesmuld. Een ware traktatie. Jet was mijn 2e bestelling bij u en voor herhaling vatbaar.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi! Snelle bezorging alleen eerst bij het verkeerde huis bezorgd maar kan gebeuren.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, en snel bezorgt,,, ben zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi, snelle levering en ook al vraag je het niet toch zit er sojasaus en wasabi bij. Dank weer!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten duurde vrij lang Bezorger was niet klantvriendelijk. Hij zei letterlijk helemaal niks

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Beste sushi

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en aanbiedingen. Alles vers en er zit al basis wasabi, gember en soya bij. Precies op tijd bezorgd

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en super snelle bezorging! Echt een aanrader!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tonijn was niet smaakvol. De rest was wel heerlijk en de bezorger was keurig op tijd en vriendelijk.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoonweg weer erg lekker!

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging! Bezorger was heel erg vriendelijk en punctueel! Top. Sushi lekker!

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, mocht wat steviger. Helaas geen (zoetzure) saus bij de dim sum box. Bezorging duurde meer dan een uur.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goeie porties en snelle levering. Ik kom zeker terug.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kwam erachter dat als je de bestelling maakt via Thuisbezorgd kost €1 minder dan als je direct bij hun eigen website bestelt (€2,50 bezorgingskosten) - heel jammer dit. Ik heb de Uramaki box besteld. Bestelling kwam binnen aangegeven tijd, goed ingepakt, vriendelijke bezorger. Redelijk kwaliteit vis alleen rijst is te droog. Helaas niet de beste in Haarlem

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

👍👍👍👍👍

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch verzorgd, mooie presentatie en heerlijke en smakelijke sushi!!

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, vis smaakte vers, rijst goed op smaak en niet droog, niet te zuinig met de toppings, meer dan voldoende gember, wasabi, soya saus! Zal zeker opnieuw bestellen

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het bericht ‘dat het onderweg was’ heeft het alsnog 40 min geduurd. Bezorger kon het toch niet vinden ondanks de (voor mij duidelijke) extra instructies bij de bestelling. Kan gebeuren natuurlijk en hij belde ook heel netjes, maar baalde wel dat de ‘bijgerechten’ daardoor koud waren. Ook zat er geen chilisaus bij en maar 1setje stokjes ipv 2... dat valt dan even tegen maar niet het einde van de wereld natuurlijk! Verder was het weer heerlijk! En ik ben nog steeds fan!!!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat aan de lange kant maar in ruil daarvoor kregen we een rol gratis! Super service en hele lekkere sushi!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, en super vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vers bereidde sushi, mooi geserveerd met meer dan voldoende wasabi en soya saus erbij

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet blij . Mijn sushi zat onder de soja saus. Geen soja saus erbij . Want blijkbaar daar ongelukje mee gehad . Daarna gebeld . Om het door te geven. En helaas 4 x moeten uitleggen en na 4 x nog niet het adres te weten . Boos opgehangen 😔erg jammer .

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was heel goed. Het zag er goed en verzorgd uit en de smaak was ook erg lekker. Kleine smaakexplosies in de mond. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en mega lekkere sushi! Gaan we zeker vaker bestellen

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg goed zeer over te spreken zal hier volgende keer weer bestellen. Het enige feedback puntje dat ik heb is dat de sushi wel erg laat kwam. Ik had in de middag besteld daarbij aangegeven dat ik het om 20:30 wilde hebben. Uiteindelijk waren ze ons vergeten en moesten we bellen. Het eten kwam om 21:40. Maar het was het waard want het was erg smakelijk.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi alleen veelste laat bezorgd

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Hallo Mr Sushi, Ik bestel vrij regelmatig bij jullie en altijd zonder problemen. Helaas heb ik vandaag 2 uur moeten wachten tot mijn sushi er was en heb ik geprobeerd te bellen. Maar daar werd tot 5 keer toe niet opgenomen. Toen de sushi bezorgd werd en aangaf 2 uur te hebben gewacht zei de bezorger ja je moet begrijpen ik ben in mijn eentje weetje. De zak waar de sushi in bezorgd werd was aan 3 kanten gescheurd. Ik wil niet als en of ander zeilwind over komen en begrijp dat jullie het druk hebben, of misschien met het weer weinig personeel hebben maar 2 uur? Het valt mij erg tegen

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, uiteindelijk want de bezorging kwam ruim een half uur te laat.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mr. Sushi kon niet aan de bezorgtijd van 12.30 voldoen (dit omdat zij pas om 12.00 open gaan, erg begrijpelijk dus). Hierover werd telefonisch contact met mij gezocht. Erg netjes! De sushi zou om 13.00 bij mij bezorgd worden, dit is netjes gebeurd. De sushi's waren heerlijk, er zat voldoende gember/sojasaus & wasabi bij. Het is geen top of de top sushi, maar wat verwacht je voor de prijs & het concept ;). Het was vers en heerlijk genoeg om hier nogmaals te bestellen!

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk lekker gegeten met me dochter van 8 snel bezorgd en zeker vaker bestellen hier

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En stipte bezorging

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker! De dunne laag beef had wel wat meer smaak mogen hebben

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke actie met de gratis rol, op zich redelijk snelle bezorging. Maar we hebben helft van bestelling laten staan, gewoon niet lekker: - gyozas was geen saus voor geleverd (ja wr zat zoete chilisaus bij maar dat wil je echt niet op je gyoza - flamed salmon was helemaal in stukken (los gerold en daarna op zn kop in scooter vermoed ik) - wat kan er mis aan fried ebi zou je zeggen? Die was niet lekker of er nou te veel maan en sesam op zat, ik weet het niet maar was gewoon vies

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers gemaakt Wat warm moet zijn is warm Prima bezorging altijd op tijd en vriendelijke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super! De bezorging was ruim een half uur te laat en wat bakjes waren omgevallen. Met sushi toch zonde!

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed gerold, alles compleet geleverd! Smaak was goed.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima, maar de sushi was echt heerlijk! Zeker een aanrader

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker !! Maar niet razed snel

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie kwartier moeten wachten vanaf moment dat ik een bevestiging had gekregen dat de bezorger onderweg was. Geen lekkere sushi rijst, lijkt bijna op gewone rijst. Ebi fry was door het wachten helemaal klef geworden. Andere sushi was warm. Teleurstelling voor dat geld.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi was goed. Heerlijk! De gyoza was lauw, die heb ik zelf nog opgewarmd. De bestelling duurde lang voor deze aankwam. Ik heb om 20.05u besteld en omtrent 21.35u kwam mijn bestelling aan. 1,5 uur wachten vind ik te lang. Daarbij is er 4x contact met mij opgenomen, 2x om te zeggen dat de bestelling eraan kwam (20.41/21.00u) Dat vond ik wel netjes. 21.11u werd er gebeld dat het adres niet gevonden kon worden, dit kan kloppen omdat het een nieuwbouw wijk is, maar bij verdere aanwijzingen werd er ook niet echt in mee gegaan. Daarna werd er nog één keer gebeld om 21.36u dat de bezorger er was, maar het nog steeds niet kon vinden. Met aanwijzingen kwam dit goed gelukkig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede gyoza, lekker knapperige loempia’s en de spicy maguro roll heeft precies de juiste hoeveelheid heet. Niet zoveel dat je mond in de fik staat, maar wel genoeg voor een goede kick!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde ruim een uur en sashimi had weinig smaak. Rolls waren wel erg goed.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd,was lekker

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weeer over heeerlijk lekker !

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was door mekaar geschud. Jullie sushi is heerlijk maar teduur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Top

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, snelle bezorging! Echt een aanrader!

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

De Gyoza wordt bij hun niet gestoomd maar gefrituurd. Vriendelijke dame achter de balie in Haarlem. Sushi was verder heerlijk!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel service. Het eten was zeer goed!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, 3 u wachten op je bestelling is niet ok, maar was geval van overmacht. Wel tevreden over de service. Tussendoor gebeld dat het langer zou duren wegens drukte. Toen de bestelling kwam en de soja-saus bleek te hebben gelekt, werd de bestelling opnieuw gemaakt. Ik moest daardoor wel nóg langer wachten op m’n eten, maar kreeg wat extra’s. Supernette service alles bij elkaar. Sushi was écht lekker én vers. Dus ik kom toch graag nog een keer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor het eerst besteld en erg blij mee eten was er super snel en hebben er heerlijk van gegeten zeker een aanrader en zal er vaker gaan bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker😬

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vers, veel variatie en op de afgesproken tijd bezorgd. Aanrader!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ietsjes later dan verwacht maar zeker niet heel erg laat! Warm eten was ook goed warm en onze bestelling was compleet. :) Dankjewel!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze sushi is echt zo lekker en vers dit is de lekkerste sushi. Ik haal hier zo vaak en blijft kwaliteit leveren alleen eentje was wel helemaal geplet waardoor het er niet meer mooi uitzag maar verder echt top

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en wordt vaak snel bezorgd!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de sushi for one box besteld. Deze was heel eentonig. Had veel meer variatie in mogen zitten. Er werd aangegeven dat gember niet standaard meegeleverd wordt, kon besteld worden voor €1,50. Blijkt er wel degelijk gember meegeleverd te worden. Nu heb ik €1,50 betaald voor een extra portie...

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer tevreden! Dit was mijn derde bestelling bij Mr sushi en er zullen nog veel meer volgen :) Heerlijke sushi!

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging lekkere sushi

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling heb ik opgehaald. Aardig personeel, het ziet er schoon uit. En de sushi was heerlijk!!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk geholpen bij het afhalen! Mijn dochters vonden de sushi heerlijk.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered SABA sushi and instead got Salmon. Otherwise good sushi!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle sushi’s waren weer super . Mijn neefje lust alleen de komkommer sushi. Maar mijn nichtje van 7 lust veel meer. De crunchy chicken die was echt super lekker. Super de luxe Sushi Lover❤️???

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer tevreden. Heerlijke sushi! Ondanks dat de bezorging langer duurde dan gepland, werd ik keurig telefonisch hierover geïnformeerd. De bezorger was ook erg vriendelijk. Weer een positieve ervaring.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere keren sushi besteld. Zoals altijd was het weer heerlijk.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weeer heeerlijk alleen dit keer was de rijst niet goed geplakt dat is wel jammer

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel. Smaak was goed. Wel een beetje weinig sojasaus. En de zeewier was een mini portie.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding, niet veel verschil in smaak van de verschillende rolls. Maar wel vers en niet uit de koelkast, wat heel lekker is! Voldoende sojasaus en prima porties en vulling. Berichtje dat de bestelling onderweg was kwam nadat het al bezorgd was (1 uur), maar bezorger deed helm niet af of open en antwoordde niet op de intercom, wat niet prettig is als je ‘s avonds de deur open doet. De presentatie was wat teleurstellend, sushi viel uit elkaar en lag helemaal tegen de zijkanten. Ook behoorlijk ongelijk gesneden, het zag er gewoon niet aantrekkelijk uit. Ik hoop dat deze tips worden opgepakt, dan zou ik zeker weer bestellen, voor nu blijf ik bij m’n eerdere favoriet.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uurtje de sushi ontvangen(tweede paasdag). Was zeer lekker en in nette manier/verpakking bezorgd.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! De vis smelt op de tong!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en kon meteen proeven dat sushi vers was en niet uit de koeling. Helaas voor ons, maar goed voor de zaken, bijna alle fridranken op. Voor de rest alles top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker maar het zou fijn zijn als ze heel aankomen. Ik denk dat de bezorger zo hard gereden heeft dat de sushi alle kanten opgeschud is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een goede en betaalbare sushi tent in Haarlem. Super snelle levering en dat op eerste paasdag. Alles lekker en vers. Zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het erg duur in vergelijk naar wat je ervoor krijgt. Daarnaast jammer dat er niet meer warme gerechten te bestellen zijn.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste bestelling bij mrsushi, we hadden hoge verwachtingen. Sushi zag er goed uit, maar de smaak viel tegen. Alles smaakte een beetje flauw, we misten wat pit/smaak. Er was geen duidelijk smaakverschil tussen de verschillende rollen. Erg jammer

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke gevarieerde sushi! Een aanrader

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi. Dit was de eerste keer dat ik überhaupt iets bij Mr. Sushi heb besteld en zeker niet de laatste.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi. Bestelling was kort vertraagd (10 min) maar werd goed op de hoogte gehouden, zal hier zeker vaker bestellen!

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker !

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, snelle levering en super lekkere sushi! Ik ga hier vaker bestellen :D

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst van de maki was klef en er zaten allemaal viseitjes op. Bestelling was door elkaar allemaal geschud. Snapte het nut van de gyoza los in plastic tasje erbij niet zo. Gyoza was koud terwijl de gefrituurde sushi warm was. Dus had het net zo goed bij elkaar in hetzelfde papieren tasje gekund.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi, goed optijd. zou vaker bestellen. Het enige wat ik jammer vond is dat ik via een kortingscode een gratis roll zou krijgen en deze zat niet bij de bestelling..!

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede sushi, voor mij tot nu toe de beste van een bezorgdienst. Maar 2 uur wachten is toch echt niet de bedoeling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Netjes verpakt. Vriendelijke bezorging. Enige puntje was dat ik de spicy tuna maki had besteld en ik de gewone tuna maki kreeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit sushi. Hopelijk wordt postcode gebied 2051 ook opgenomen in jullie gebied om aan huis te leveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1ste keer mr sushi en was super lekker! Niet duur en smaakt super vers!!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt lekker en de wasabi ook! Ook nog redelijk snel bezorgd.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top. Ging afhalen en stond netjes klaar. Sushi zelf was ook lekker en duidelijk vers.Zeker een aanrader

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest twee uur wachten op mijn bestelling en had niet een belletje gekregen van: Het gaat wat langer duren. Ik heb gebeld na bijna anderhalf uur en toen kreeg ik wel een aardige jongen aan de telefoon die het gelijk ging maken.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de samenstelling wat simpel, grotendeels van de Luxe box waren sushi met komkommer en crab sticks. De prijs is wat lager dan bij Sumo, maar vraag mij af of ik bij voorbeeld bij AH soendaplein niet een betere koop had voor dat bedrag. De bezorging is prima, ook de feit dat je een email krijgt zodra ze onderweg zijn.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker maar best prijzig

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde box gekregen. Na bellen kwam er een nieuwe die weer niet de box was die ik had besteld. Heb het toen maar laten zitten...

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling viel tegen. Saus zat overal en bezorging duurde lang.